Rabobank

Financieel Adviseur - Sint-Oedenrode en Apeldoorn

Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 30-11-2018 Functiecategorie Financieel economisch / Bedrijf...
Standplaats Sint-Oedenrode en Apeldoo... Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 36 Salaris €2.304 - €3.291 obv 36 uur
Financieel Adviseur

Stel je eens voor…
Stel je eens voor dat onze klanten zelfverzekerd financiële keuzes kunnen maken. Ook in situaties waarin sprake is van complexe-, inactieve- of expirerende producten die een financieel risico voor de klant met zich mee kunnen brengen. Ook hier zorg jij voor. Zeker omdat je als Financieel Adviseur klanten in telefonische gesprekken vertrouwen geeft bij het maken van financiële keuzes bij complexe vraagstukken.

Impact creëren
 • Je bent fris en jong van geest, doet geen aannames, gaat onbevangen en zonder vooroordelen een gesprek in.
 • Je weet dat klantsituaties niet gelijk zijn aan elkaar en gaat voor een gesprek op maat.
 • Op een heldere manier het juiste antwoord geven op klantvragen.
 • Je bent enthousiast, leergierig en kritische, die het klantbelang centraal stelt.
 • Met een positieve kijk kansen omzetten in ideeën.
 • Onderzoek doen naar de behoeften van de klant.

Met elkaar
Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons Team Beheer Particulieren bundelt de krachten om vanuit twee locaties (Sint-Oedenrode en Apeldoorn) via de modernste technieken, proactief klanten bewust maken van zaken die impact hebben op hun financiële situatie.

Hierbij ligt de focus op de kwaliteit van onderhoud en continu verbeteren. En draagt de afdeling bij aan de organisatiedoelstelling de meest klantgerichte bank van Nederland te zijn. Met jou erbij als Financieel Adviseur staat de teller van het team op 110 diverse collega’s waaronder:

Oscar Eltink, Teamleider Complex Beheer Particulieren: “Elke dag een stapje extra zetten voor onze klant en van elkaar leren is een vanzelfsprekendheid binnen onze afdeling.”

Marc Jansen, Financieel Adviseur: “Dagelijks help ik klanten om keuzes te maken, die een bijdrage leveren om invulling te kunnen geven aan een financieel gezond leven.”

Met jouw talenten
Dat klantgerichtheid, Resultaten realiseren, Communicatiekracht, Passie tonen voor mensen en Ontwikkelt zichzelf en anderen onmisbaar zijn voor deze functie Financieel Adviseur is logisch. Daarbovenop is het belangrijk dat je alles op onderstaande checklist herkent:
 • Minimaal HBO opleiding en werk- en denkniveau;
 • In bezit van relevante WFT’s, zijn de WFT Basis, WFT Vermogen en Hypothecair krediet;
 • Intrinsiek gemotiveerd om de klant via een open gesprek echt te willen helpen.

Bij de Rabobank
Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren, zoals:
 • ‘De voordelen van energiezuinige huizen zijn nog lang niet bij iedereen bekend. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en vertellen klanten hoe hun energierekening omlaag kan en helpen daarmee tegelijkertijd het milieu een handje.’
 • ‘Wij delen graag onze kennis over duurzame, financiële oplossingen. Zo geven we bijvoorbeeld een korting aan zakelijke klanten die een duurzaam keurmerk voeren.’
 • ‘Een derde van al ons voedsel verdwijnt in de prullenbak. Samen met Natuur & Milieu maken we consumenten bewust van hun voedselverspilling.

Wil jij dit ook?
De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional. Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op:
 • een brutomaandsalaris tussen 2.304,53 euro en 3.291,06 euro (schaal 6);
 • een dertiende maand en vakantiegeld;
 • een Employee Benefit Budget (9% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;
 • 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.

Laten we kennismaken
Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Financieel Adviseur? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Sint-Oedenrode en Apeldoorn.

Handig om te weten:
 • Reageer via de “Solliciteer” button.
 • Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature, kun je die stellen aan Petra de Jager, Teamleider Team Beheer Particulieren via petra.de.jager@rabobank.nl of 06-51 81 30 63.
 • Maurice van der Voort, Recruiter beantwoordt met plezier vragen over de sollicitatieprocedure via maurice.van.der.voort@rabobank.nl of 06-83 80 78 93.
 • Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.
 • Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan deze link.
 • Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Financieel economisch / Bedrijfskundig / Financieel Management
Branch(es) Bank & Verzekeringswezen
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden .

Contactgegevens

Contactpersoon Maurice van der Voort
Telefoon 06-83 80 78 93
Solliciteer